» Da Gate Group -Inc.

Da Gate Group -Inc.

Contact Da Gate Group -Inc.
+370 67 ... toon telefoon nummers +370 679 17174
Japan, Osaka
Dealer's lokale tijd: 11:56 (JST)
Nederland, Drenthe, ROTERDAM
Dealer's lokale tijd: 03:56 (CET)
Litouwen, Klaipeda, KLAIPEDA
Dealer's lokale tijd: 04:56 (EET)
In voorraad: 4 eenheid
Dealer bij Autoline sinds April 2016
Bericht verzenden
Sorteren op: datum van plaatsing
Bouwjaar Vermogen Kilometerstand Prijs
mobiele kraan
2003 80000 km € 170.000≈ US$ 180.744
Litouwen, KLAIPEDA
mobiele kraan
Merk kraan - Tadano TG-800 E, laadvermogen80000 kg
07/2015 5000 km € 139.000≈ US$ 147.785
Litouwen, KLAIPEDA
mobiele kraan
Merk kraan - Tadano AR 2200 M, laadvermogen22000 kg
2015 8000 km € 350.000≈ US$ 372.120
Litouwen, KLAIPEDA
mobiele kraan
Merk kraan - Tadano, laadvermogen80000 kg
2015 21000 km € 145.000≈ US$ 154.164
Litouwen, KLAIPEDA
Favorieten: 0 Vergelijking : 0