» TOV "Promeksa"

TOV "Promeksa"

Contact TOV "Promeksa":
+33 6 0 ... toon telefoon nummers +33 6 08 21 18 48
+33 6 3 ... toon telefoon nummers +33 6 37 51 20 75
Frankrijk, Rhone-Alpes, 07170, lavilledieu
Dealer's lokale tijd: 04:00 (CET)
Oekraïne, regio Kiev, Kiev
Dealer's lokale tijd: 05:00 (EET)
Ivoorkust, abidjan
Dealer's lokale tijd: 03:00 (GMT)
In voorraad: 15 eenheid
Dealer bij Autoline sinds Mei 2014
Bericht verzenden
Sorteren op: datum van plaatsing
Bouwjaar Vermogen Kilometerstand Prijs
houttransport
vering - blad/blad
04/2000 530 PK € 8.500≈ US$ 9.148
Frankrijk, lavilledieu
trekker
vering - blad/lucht
04/2006 684000 km € 10.500≈ US$ 11.300
Frankrijk, lavilledieu
kipper oplegger
V=25 m³, vering - blad/blad
03/2005 € 5.500≈ US$ 5.919
Frankrijk, lavilledieu
kipper
benne 10x4
11/1996 430 PK 42000 km € 18.500≈ US$ 19.910
Frankrijk, lavilledieu
brandstoftruck
V=11000 l
12/2000 220 PK 386000 km € 7.500≈ US$ 8.071
Frankrijk, lavilledieu
containertransporter oplegger
vering - lucht/lucht
04/1990 € 3.700≈ US$ 3.982
Frankrijk, lavilledieu
silo tankoplegger
V=48 m³, vering - lucht/lucht
06/1995 € 4.800≈ US$ 5.166
Frankrijk, lavilledieu
kipper
V=20 m³
06/1980 € 4.500≈ US$ 4.843
Frankrijk, lavilledieu
brandstoftank
vering - blad/blad
06/1987 € 5.500≈ US$ 5.919
Frankrijk, strasbourg
kipper oplegger
V=25 m³, vering - blad/blad
03/2008 € 5.200≈ US$ 5.596
Frankrijk, lavilledieu
chemische tank
V=30 m³, vering - blad/blad
09/1987 € 6.800≈ US$ 7.318
Frankrijk, lavilledieu
silo tankoplegger
V=61 m³
03/2000 € 4.500≈ US$ 4.843
Frankrijk, lavilledieu
dieplader oplegger
vering - blad/blad
09/1995 € 14.500≈ US$ 15.605
Frankrijk, lavilledieu
trekker
vering - blad/lucht
11/2007 450 PK 456000 km € 11.500≈ US$ 12.376
Frankrijk, lavilledieu
overige
09/1998 191.11 kW 4923 m/u € 12.500≈ US$ 13.452
Frankrijk, lavilledieu
Favorieten: 0 Vergelijking : 0