» OOO Promzapad

OOO Promzapad

Contact OOO Promzapad:
+7 (911 ... toon telefoon nummers +7 (911) 460 9376
+7 (401 ... toon telefoon nummers +7 (4012) 50 93 76
Rusland, Noordwestelijk Federaal District, Kaliningrad, ul.Turuhanskaya 1A
Rusland, Centraal Federaal District, Krasnogorsk, MO, Ilinskiy tupik d.9
Wit-Rusland,
Dealer's lokale tijd: 11:53 (+03)
Oekraïne,
Dealer's lokale tijd: 10:53 (EET)
Duitsland,
Dealer's lokale tijd: 09:53 (CET)
Letland,
Dealer's lokale tijd: 10:53 (EET)
Litouwen,
Dealer's lokale tijd: 10:53 (EET)
Polen,
Dealer's lokale tijd: 09:53 (CET)
Estland,
Dealer's lokale tijd: 11:53 (EAT)
Georgië,
Dealer's lokale tijd: 12:53 (+04)
Roemenië,
Dealer's lokale tijd: 10:53 (EET)
In voorraad: 19 eenheid
Dealer bij Autoline sinds Oktober 2014
Bericht verzenden
Sorteren op: datum van plaatsing
Bouwjaar Vermogen Kilometerstand Prijs
bulldozer
1995 € 27.130≈ US$ 29.197
Rusland, Kaliningrad
gesloten laadbak
laadvermogen15000 kg
1995 € 7.772≈ US$ 8.365
Rusland, Krasnogorsk, MO
dieplader oplegger
totaalgewicht40000 kg
1997 € 8.066≈ US$ 8.680
Rusland, Kaliningrad
mobiele kraan
2008 10000 km € 29.183≈ US$ 31.407
Rusland, Kaliningrad
vuilniswagen
laadvermogen12800 kg
2002 253 PK 185000 km € 17.305≈ US$ 18.623
Rusland, Kaliningrad
mobiele kraan
2008 6500 km € 27.863≈ US$ 29.987
Rusland, Kaliningrad
mobiele kraan
2008 18000 km € 278.633≈ US$ 299.865
Rusland, Kaliningrad
asfalteermachine op wielen
1998 4500 m/u € 24.197≈ US$ 26.041
Rusland, Kaliningrad
mobiele kraan
1994 € 48.394≈ US$ 52.082
Rusland, Kaliningrad
mobiele kraan
1989 5600 m/u € 63.059≈ US$ 67.864
Rusland, Kaliningrad
houttransport
1994 € 17.598≈ US$ 18.939
Rusland, Kaliningrad
bulldozer
1999 € 26.397≈ US$ 28.408
Rusland, Kaliningrad
starre dumper
1999 € 27.863≈ US$ 29.987
Rusland, Kaliningrad
bulldozer
2000 10300 m/u € 29.330≈ US$ 31.565
Rusland, Kaliningrad
mobiele kraan
2000 85600 km € 87.989≈ US$ 94.694
Rusland, Kaliningrad
Favorieten: 0 Vergelijking : 0