» Van Hool NV

Van Hool NV

Vandaag bouwt Van Hool een volledig gamma integrale autobussen en touringcars, ontwikkeld en geconstrueerd volgens de principes van de modulaire opbouw.

Van Hool is daarnaast ook zijn oorspronkelijk statuut van koetswerkbouwer trouw gebleven, waardoor (in samenwerking met de grote chassisconstructeurs) tevens wereldwijd geopereerd kan worden details ».

De bedrijfswagenafdeling van haar kant biedt een sterk gevarieerd gamma transportmiddelen aan waaronder huif- en schuifzeilopleggers, tank- en bulkwagens, tank- en bulkcontainers, afzettanks, afzetkasten en containerchassis, en dit in de meest verscheiden uitvoeringen en volgens de nieuwste technologieën.

De bus- en de bedrijfswagenfabriek beschikken elk over een eigen studie en ontwikkelingsafdeling die niet alleen instaat voor het ontwerpen en testen van voertuigen, maar die tevens streeft naar een voortdurende verbetering en modernisering van het machinepark.

In de loop der jaren zijn de Van Hool-producten synoniem geworden voor degelijkheid, kwaliteit, betrouwbaarheid en een uiterst verzorgde afwerking. Van Hool beschikt over een ISO 9001:2000 certificaat.

De industriële filosofie van Van Hool bestaat erin om van bij het ontwerp een doorgedreven con-structiestandaardisatie te koppelen aan een doordachte industriële flexibiliteit die op een accurate wijze tegemoet komt aan de behoeften, van de verschillende markten.

Dankzij deze op het eerste gezicht tegengestelde principes kan Van Hool niet alleen grote series leveren, maar ook echt maatwerk, aangepast aan de wetgeving van het land van bestemming en aan de specifieke wensen van de klant. Deze twee krachtlijnen vormen samen, met de doorgedreven strategie van investeringen, innovaties en internationalisering én het vakmanschap van de Van Hool-werknemers, de basis van het succes van Van Hool.
Download Van Hool vandaag fiche
« verbergen
Contact Van Hool NV
+323420 ... toon telefoon nummers +3234202131
+324756 ... toon telefoon nummers +32475663265
+323420 ... toon telefoon nummers +3234202271 (f)
België, Antwerpen, B-2500, Lier - Koningshooikt, Bernard Van Hoolstraat 58
Dealer's lokale tijd: 23:27 (CET)
Meer dan 6 jaar dealer bij Autoline
Bericht verzenden