Beoordelingen Vrachtwagens MAN

4.3
Gemiddelde score van MAN
11 beoordelingen
4.2
4.2 Prijs
4.5
4.5 Betrouwbaarheid
4.1
4.1 Onderhoud
4.6
4.6 Operatie
4.4
4.4 Gemakkelijke
Zoekresultaten: 11 beoordelingen
Filter
Voer uw beoordeling in
3.6
Gesloten lichaam vrachtwagen MAN 18.250
2018 Per jaar
14 dec 2022
3.0 Prijs
4.0 Betrouwbaarheid
3.0 Onderhoud
4.0 Operatie
4.0 Gemakkelijke
Machine merk en model: MAN 18.250

Machine is normaal. Versnellingsbak zonder overbrengingen, motor is wat zwak. Heeft een grote angst voor hellingen. Een krachtigere motor is nodig. Brandstofverbruik is 25-29 liter. Heeft een grote draaicirkel, niet erg comfortabel in de stad.
4.2
Kipper vrachtwagen MAN TGS 26.440
15 okt 2020
3.0 Prijs
5.0 Betrouwbaarheid
4.0 Onderhoud
5.0 Operatie
4.0 Gemakkelijke
De kiepwagen TGS 26.440 voldoet volledig aan mijn technische specificaties. Maar ik heb grote klachten over de kwaliteit van de service in officiële servicecentra. Onlangs hebben de zogenaamde experts de klimaatregelmodule beschadigd, maar ze hebben hun fout niet erkend. Het kostte veel geld om het probleem te verhelpen.
4.6
Kipper vrachtwagen MAN TGS 40.390
26 sep 2020
4.0 Prijs
5.0 Betrouwbaarheid
5.0 Onderhoud
5.0 Operatie
4.0 Gemakkelijke
We kochten de kipper MAN TGS 40.390 voor ons bedrijf dat beton produceert. De machine wordt bijna elke dag gebruikt. De versnellingsbak is handgeschakeld. Hij werkt goed, maar als we vastzitten in het verkeer, moeten we constant schakelen. Dat is onhandig, hoewel de machine verder bijna perfect is.
5.0
Kipper vrachtwagen MAN TGA 18.310
19 jun 2020
5.0 Prijs
5.0 Betrouwbaarheid
5.0 Onderhoud
5.0 Operatie
5.0 Gemakkelijke
Ik besloot om voor de bouw een MAN TGA 18.310 kiepwagen te huren. Mijn vriend, een ervaren chauffeur van speciale voertuigen, werkte met deze machine. Hij merkte de uitstekende kwaliteit van de assemblage, het zuinige brandstofverbruik en de geluidsisolatie op. De prijzen voor onderhoud zijn redelijk. Als ik een kiepwagen zou moeten kopen, zou ik voor dit model kiezen. Maar ik heb gelezen dat het beter is om er een te kiezen met een kilometerstand van niet meer dan 300.000 kilometer.
4.4
Kipper vrachtwagen MAN TGS 33.440
19 mei 2020
5.0 Prijs
5.0 Betrouwbaarheid
3.0 Onderhoud
5.0 Operatie
4.0 Gemakkelijke
Ik werk als chauffeur in de MAN TGS 33.440 kiepwagen. De auto heeft al meer dan 500.000 kilometer gereden, dus ik kan enkele conclusies trekken. Het belangrijkste is dat de motor goed werkt en dat de trekkracht in orde is. De kiepwagen vervoert ladingen van 35 ton zonder enige problemen. Het brandstofverbruik bij deze belasting is 52 liter per 100 kilometer.
4.6
Kipper vrachtwagen MAN TGS 33.480
28 mrt 2020
5.0 Prijs
5.0 Betrouwbaarheid
4.0 Onderhoud
5.0 Operatie
4.0 Gemakkelijke
De MAN TGS 33.480 kiepwagen wordt gebruikt als bosvrachtwagen. Zijn 480 "paardenkrachten" zijn voldoende voor volwaardig werk. De versnellingsbak is handmatig, maar werkt perfect. Het is nooit in me opgekomen om een kiepwagen met een automatische versnellingsbak te kopen. Het bestuurdersstoel is comfortabel en het passagiersstoeltje is redelijk.
4.2
Kipper vrachtwagen MAN TGM 18.240
4 feb 2020
5.0 Prijs
4.0 Betrouwbaarheid
3.0 Onderhoud
4.0 Operatie
5.0 Gemakkelijke
Ik kocht de tweedehands MAN TGM 18.240 kiepwagen met een kilometerstand van 326.000 km voor mijn bedrijf. Momenteel rijd ik zelf in de vrachtwagen (ik ben op zoek naar een professionele chauffeur). We vervoeren hout over een afstand van 300 km en de vrachtwagen kan deze lading goed aan. De cabine is comfortabel en er zijn geen problemen met het zicht. De vrachtwagen heeft een krachtige airconditioning. De motor werkt goed, maar ik zou graag wat meer vermogen willen hebben. Het brandstofverbruik varieert, met een maximum van 29 liter.
3.6
Kipper vrachtwagen MAN TGS 41.400
27 jan 2020
3.0 Prijs
3.0 Betrouwbaarheid
4.0 Onderhoud
4.0 Operatie
4.0 Gemakkelijke
Ik heb de MAN TGA 41.480 vervangen door de TGS 41.400. De laatste heeft een kilometerstand van 8000 km. Mijn gevoelens over deze kiepwagen zijn gemengd. Op technisch gebied lijkt alles in orde te zijn. Een paar keer moest ik de bouten op het chassis aandraaien, omdat ze constant losdraaiden. De hydraulica werkt voorlopig normaal. De motor is echter zwak voor een 4-assige kiepwagen. Bij hoge toerentallen hoor je een vreemd geluid uit de turbocompressor. De cabine is prima, maar ik zou graag willen dat het dashboard donkerder was. Op een lichte is elk krasje zichtbaar, dat niet weg te vegen is met een vochtige doek of een servet.
Lees meer...
4.6
Kipper vrachtwagen MAN TGL 12.210
19 jan 2020
5.0 Prijs
4.0 Betrouwbaarheid
4.0 Onderhoud
5.0 Operatie
5.0 Gemakkelijke
Op deze machine werkt momenteel mijn collega. Persoonlijk heb ik het hele vorige jaar op een kiepwagen gereden. Er waren geen problemen. Maar onlangs is er een bonkend geluid in de stuurreductor ontstaan bij het draaien van het stuur. Het is niet erg luid, maar het is nog steeds vervelend. Ik heb zelf geprobeerd de bron van het geluid te achterhalen - zonder succes, dus moest ik de kiepwagen naar de garage brengen. Het bleek dat de oorzaak versleten silentblocks waren. Ze werden snel vervangen en het probleem werd opgelost. Trouwens, de reparatie van MAN vrachtwagens is qua prijs vergelijkbaar met het onderhoud van Volvo vrachtwagens.
Lees meer...
4.4
Kipper vrachtwagen MAN TGA 26.410
17 dec 2019
4.0 Prijs
4.0 Betrouwbaarheid
5.0 Onderhoud
4.0 Operatie
5.0 Gemakkelijke
2 jaar lang probleemloos gewerkt met de kipper van het MAN-model TGA 26.410. Dit jaar wachtte ons een onaangename verrassing, de handrem brak. De reparatie werd uitgevoerd bij de service, omdat ik zelf geen ervaring heb met reparaties.
Wilt u uw voertuigbeoordeling achterlaten?
Voer uw beoordeling in
MAN TGS 35.400  haakarm vrachtwagen MAN TGS 35.400 € 53.500 Haakarm vrachtwagen 2015 415174 km Zwitserland, Oberhasli
MAN TGS 26.510 kipper vrachtwagen MAN TGS 26.510 € 119.000 Kipper vrachtwagen 2020-02 46000 km Duitsland, Bovenden