Autoline » Beoordelingen » Vrachtwagens » Mercedes-Benz

Beoordelingen Vrachtwagens Mercedes-Benz

4.5
Gemiddelde score van Mercedes-Benz
10 beoordelingen
4.3
4.3 Prijs
4.4
4.4 Betrouwbaarheid
4.2
4.2 Onderhoud
4.6
4.6 Operatie
4.9
4.9 Gemakkelijke
Zoekresultaten: 10 beoordelingen
Filter
Voer uw beoordeling in
4.6
Kipper vrachtwagen Mercedes-Benz Actros 4141
24 okt 2020
4.0 Prijs
5.0 Betrouwbaarheid
4.0 Onderhoud
5.0 Operatie
5.0 Gemakkelijke
Naar mijn mening is de Mercedes-Benz Actros 4141 gewoon gemaakt voor comfortabel werken. We hebben een jaar geleden een kiepwagen geleased. We letten op dit model omdat het een laadvermogen heeft van 30 ton. Verschillende keren hebben we de kiepwagen overladen met 40 ton tijdens het gebruik. Maar zelfs met overbelasting vertoonde de machine een onberispelijke stabiliteit. Eens werkten we met de kiepwagen bij een temperatuur van -22 graden. Er waren enkele kleine problemen met de hefboom (hij werkte iets langzamer). Ik wil ook graag de bestuurdersplaats prijzen: comfortabele stoel, stuurwielverstelling, krachtige airconditioning.
Lees meer...
5.0
Kipper vrachtwagen Mercedes-Benz Arocs 4145
12 okt 2020
5.0 Prijs
5.0 Betrouwbaarheid
5.0 Onderhoud
5.0 Operatie
5.0 Gemakkelijke
Nooit spijt gehad van de aankoop van de Mercedes Arocs 4145 kiepwagen. Zoals mijn collega op het werk al zei, is de auto betrouwbaar. In de 3 jaar dat ik ermee werk is er geen enkele storing geweest, behalve de lampjes en de vloersensor (die ik moest vervangen). Daarvoor gebruikte ik MAN en Renault. Deze auto's kunnen absoluut niet worden vergeleken met de Arocs van Mercedes.
4.0
Kipper vrachtwagen Mercedes-Benz LK 814
27 sep 2020
5.0 Prijs
3.0 Betrouwbaarheid
3.0 Onderhoud
4.0 Operatie
5.0 Gemakkelijke
2 jaar geleden kocht ik een tweedehands kiepwagen LK 814. Het eerste jaar reed ik zonder enige problemen. Daarna moest ik de ontvangers vervangen omdat de vorige in een vreselijke staat waren. Ik verving ze door nieuwe, met behulp van de gebruikershandleiding (die ik van internet had gedownload). Ook verscheen er een onbegrijpelijk geluid in de motor. We brachten dit probleem naar de servicecentrum – ze hebben de storing gerepareerd. Ik kocht de kiepwagen in goede staat, maar ik had niet verwacht dat er in de eerste 2 jaar van gebruik meerdere problemen tegelijk zouden optreden.
5.0
Kipper vrachtwagen Mercedes-Benz Atego 1823
10 sep 2020
5.0 Prijs
5.0 Betrouwbaarheid
5.0 Onderhoud
5.0 Operatie
5.0 Gemakkelijke
Naar mijn mening verdient de Mercedes Atego 1823 een beoordeling van 4,5 van de 5. Op het moment van aankoop had de auto een kilometerstand van 40.000 km, maar de auto rijdt als nieuw. Volgens de vorige eigenaar waren er geen problemen met de auto in termen van defecten. Het verbruik van brandstof is erg zuinig. In warme perioden is het niet hoger dan 22 liter, in de winter is het 24 liter, maar dat is bij een belasting tot 12 ton. De bestuurderscabine heeft alle voorzieningen voor comfortabel werken.
5.0
Kipper vrachtwagen Mercedes-Benz Actros 4148
25 jul 2020
5.0 Prijs
5.0 Betrouwbaarheid
5.0 Onderhoud
5.0 Operatie
5.0 Gemakkelijke
Nam een jaar lang een huurwagen met de naam Actros 4148 van Mercedes. Het is jammer dat ik op dit moment niet de mogelijkheid heb om zo'n wagen zelf te kopen. Ik geef deze wagen een score van 5 op alle gebieden. Wanneer hij volledig is geladen, rijdt hij zelfverzekerd op de snelweg en maakt hij soepele bewegingen. De truck heeft een betrouwbare metalen bescherming voor de radiator. Maar de lijst met voordelen houdt hier niet op. Men moet deze wagen zelf proberen om al zijn voordelen te kunnen waarderen.
3.8
Kipper vrachtwagen Mercedes-Benz Actros 3341
1 mrt 2020
3.0 Prijs
3.0 Betrouwbaarheid
4.0 Onderhoud
4.0 Operatie
5.0 Gemakkelijke
In the fleet of the concrete manufacturing company, there is a Mercedes Actros 3341 dump truck. Everything was fine for 2 years since the purchase, but one day the dump truck suddenly stalled. After priming with a pump, it started, but the engine started misfiring both at idle and while moving. We conducted a diagnosis and found that the problem was with the injector. We replaced it, and have been using the dump truck for 1.5 years already. There have been no further breakdowns.
4.6
Kipper vrachtwagen Mercedes-Benz Actros 4143
14 feb 2020
4.0 Prijs
5.0 Betrouwbaarheid
4.0 Onderhoud
5.0 Operatie
5.0 Gemakkelijke
Ik kocht de Mercedes Actros 4143 kiepwagen voor mijn bedrijf. Daarvoor had ik Chinese machines, maar ik besloot over te stappen op Europese. Ik ben positief onder de indruk van de Mercedes kiepwagen: ik vind de comfortabele cabine leuk en de auto zelf heeft een goede terreinvaardigheid, zelfs wanneer hij beladen is met 40 ton. De maximale belasting heeft geen enkele invloed op de snelheid.
4.0
Kipper vrachtwagen Mercedes-Benz Axor 2543
13 jan 2020
4.0 Prijs
4.0 Betrouwbaarheid
4.0 Onderhoud
3.0 Operatie
5.0 Gemakkelijke
Ik werk met de Mercedes-Benz Axor 2543. Het is een dynamische kiepwagen met een comfortabele cabine, maar er is een nadeel dat onmogelijk te negeren is. De lichtschakelaar is gecombineerd met de ruitenwisser en dat is onhandig. Ik heb ook klachten over de vooras: het zou beter zijn als deze een optie had voor gedwongen verlaging en verhoging. In de praktijk wordt automatisch verlaagd, wat een groot probleem wordt op ijzel bij overbelasting van de aandrijfas.
4.2
Kipper vrachtwagen Mercedes-Benz Actros 5044
3 jan 2020
3.0 Prijs
5.0 Betrouwbaarheid
4.0 Onderhoud
5.0 Operatie
4.0 Gemakkelijke
Ik koos een vrachtwagen voor mijn bouwbedrijf. Ik werd geïnteresseerd in de Mercedes-Benz Actros 5044. De vrachtwagen manoeuvreert normaal, zelfs op steile hellingen wanneer volgeladen. Voordat je op schoon asfalt rijdt, is het belangrijk om het differentieelslot uit te schakelen, anders gaan de aangedreven assen snel kapot. Volgens de beoordelingen van verschillende bekenden is het brandstofsysteem van de Mercedes speciale apparatuur niet veeleisend.
Wilt u uw voertuigbeoordeling achterlaten?
Voer uw beoordeling in
Mercedes-Benz NG kipper vrachtwagen Mercedes-Benz NG € 9.800 Kipper vrachtwagen 1988 692302 km Griekenland, Malakasa-Athens