Autoline » Beoordelingen » Vrachtwagens

Beoordelingen Vrachtwagens

Zoekresultaten: 63 beoordelingen
Filter
Voer uw beoordeling in
3.6
Gesloten lichaam vrachtwagen MAN 18.250
2018 Per jaar
14 dec 2022
3.0 Prijs
4.0 Betrouwbaarheid
3.0 Onderhoud
4.0 Operatie
4.0 Gemakkelijke
Machine merk en model: MAN 18.250

Machine is normaal. Versnellingsbak zonder overbrengingen, motor is wat zwak. Heeft een grote angst voor hellingen. Een krachtigere motor is nodig. Brandstofverbruik is 25-29 liter. Heeft een grote draaicirkel, niet erg comfortabel in de stad.
2.6
Kipper vrachtwagen Volvo FMX 460
2017 Per jaar
30 okt 2020
3.0 Prijs
2.0 Betrouwbaarheid
2.0 Onderhoud
2.0 Operatie
4.0 Gemakkelijke
Deze Volvo-truck is onbetrouwbaar. Het valt volledig uit elkaar. Alles wat het kan leveren is maximaal 15.000 uur, daarna gaat de zuigerkop kapot en moet er vervanging plaatsvinden. Het is ook nog eens een benzineslurper, weet niet wat. Hij verbruikt 10 liter olie per shift. Bovendien moet worden opgemerkt dat ze in de winter vaak storingen vertonen en uitvallen, dus waarom heb je zo'n vrachtwagen nodig? Voorheen waren ze van veel betere kwaliteit, maar nu lijken ze op John Deere-vrachtwagens - hetzelfde rommel. Alle onderdelen zijn van Chinese makelij. Als we alle minpunten op een rijtje zetten, is het geld praktisch weggegooid.
Lees meer...
4.6
Kipper vrachtwagen Mercedes-Benz Actros 4141
24 okt 2020
4.0 Prijs
5.0 Betrouwbaarheid
4.0 Onderhoud
5.0 Operatie
5.0 Gemakkelijke
Naar mijn mening is de Mercedes-Benz Actros 4141 gewoon gemaakt voor comfortabel werken. We hebben een jaar geleden een kiepwagen geleased. We letten op dit model omdat het een laadvermogen heeft van 30 ton. Verschillende keren hebben we de kiepwagen overladen met 40 ton tijdens het gebruik. Maar zelfs met overbelasting vertoonde de machine een onberispelijke stabiliteit. Eens werkten we met de kiepwagen bij een temperatuur van -22 graden. Er waren enkele kleine problemen met de hefboom (hij werkte iets langzamer). Ik wil ook graag de bestuurdersplaats prijzen: comfortabele stoel, stuurwielverstelling, krachtige airconditioning.
Lees meer...
4.2
Kipper vrachtwagen MAN TGS 26.440
15 okt 2020
3.0 Prijs
5.0 Betrouwbaarheid
4.0 Onderhoud
5.0 Operatie
4.0 Gemakkelijke
De kiepwagen TGS 26.440 voldoet volledig aan mijn technische specificaties. Maar ik heb grote klachten over de kwaliteit van de service in officiële servicecentra. Onlangs hebben de zogenaamde experts de klimaatregelmodule beschadigd, maar ze hebben hun fout niet erkend. Het kostte veel geld om het probleem te verhelpen.
4.0
Kipper vrachtwagen Scania G450
2016 Per jaar
15 okt 2020
4.0 Prijs
4.0 Betrouwbaarheid
4.0 Onderhoud
4.0 Operatie
4.0 Gemakkelijke
Twee jaar lang heb ik ermee gewerkt en ik kan me helemaal geen fouten herinneren. Als ik echter nadelen moet noemen, is het de achterklep die echt als blik aanvoelt. Over het algemeen, gebaseerd op mijn observaties, zijn ze wat betreft betrouwbaarheid gelijk aan Volvo, maar bij Volvo kwamen soms kleine foutjes voor.
5.0
Kipper vrachtwagen Mercedes-Benz Arocs 4145
12 okt 2020
5.0 Prijs
5.0 Betrouwbaarheid
5.0 Onderhoud
5.0 Operatie
5.0 Gemakkelijke
Nooit spijt gehad van de aankoop van de Mercedes Arocs 4145 kiepwagen. Zoals mijn collega op het werk al zei, is de auto betrouwbaar. In de 3 jaar dat ik ermee werk is er geen enkele storing geweest, behalve de lampjes en de vloersensor (die ik moest vervangen). Daarvoor gebruikte ik MAN en Renault. Deze auto's kunnen absoluut niet worden vergeleken met de Arocs van Mercedes.
4.0
Kipper vrachtwagen Renault Magnum
1999 Per jaar
7 okt 2020
4.0 Prijs
4.0 Betrouwbaarheid
4.0 Onderhoud
4.0 Operatie
4.0 Gemakkelijke
Een oude maar betrouwbare machine voor boerderijgebruik. In de zomer laden we hem vol met bieten. De bijgevoegde aanhanger van 38 kubieke meter is ruim voldoende.))
5.0
Kipper vrachtwagen Renault Kerax
2014 Per jaar
4 okt 2020
5.0 Prijs
5.0 Betrouwbaarheid
5.0 Onderhoud
5.0 Operatie
5.0 Gemakkelijke
Renault Kerax is van dezelfde kwaliteit als Volvo, maar heeft ook veel onderdelen van Volvo gemonteerd. Het is echter zuiniger en voordeliger in prijs.
4.0
Kipper vrachtwagen Mercedes-Benz LK 814
27 sep 2020
5.0 Prijs
3.0 Betrouwbaarheid
3.0 Onderhoud
4.0 Operatie
5.0 Gemakkelijke
2 jaar geleden kocht ik een tweedehands kiepwagen LK 814. Het eerste jaar reed ik zonder enige problemen. Daarna moest ik de ontvangers vervangen omdat de vorige in een vreselijke staat waren. Ik verving ze door nieuwe, met behulp van de gebruikershandleiding (die ik van internet had gedownload). Ook verscheen er een onbegrijpelijk geluid in de motor. We brachten dit probleem naar de servicecentrum – ze hebben de storing gerepareerd. Ik kocht de kiepwagen in goede staat, maar ik had niet verwacht dat er in de eerste 2 jaar van gebruik meerdere problemen tegelijk zouden optreden.
4.6
Kipper vrachtwagen MAN TGS 40.390
26 sep 2020
4.0 Prijs
5.0 Betrouwbaarheid
5.0 Onderhoud
5.0 Operatie
4.0 Gemakkelijke
We kochten de kipper MAN TGS 40.390 voor ons bedrijf dat beton produceert. De machine wordt bijna elke dag gebruikt. De versnellingsbak is handgeschakeld. Hij werkt goed, maar als we vastzitten in het verkeer, moeten we constant schakelen. Dat is onhandig, hoewel de machine verder bijna perfect is.
Wilt u uw voertuigbeoordeling achterlaten?
Voer uw beoordeling in
MAN L2000 10.224  open laadbak vrachtwagen MAN L2000 10.224 prijs op aanvraag Open laadbak vrachtwagen 1996 360 km Duitsland, Aichach