Beoordelingen Vrachtwagens Scania

4.3
Gemiddelde score van Scania
10 beoordelingen
3.8
3.8 Prijs
4.2
4.2 Betrouwbaarheid
4.4
4.4 Onderhoud
4.6
4.6 Operatie
4.4
4.4 Gemakkelijke
Zoekresultaten: 10 beoordelingen
Filter
Voer uw beoordeling in
4.0
Kipper vrachtwagen Scania G450
2016 Per jaar
15 okt 2020
4.0 Prijs
4.0 Betrouwbaarheid
4.0 Onderhoud
4.0 Operatie
4.0 Gemakkelijke
Twee jaar lang heb ik ermee gewerkt en ik kan me helemaal geen fouten herinneren. Als ik echter nadelen moet noemen, is het de achterklep die echt als blik aanvoelt. Over het algemeen, gebaseerd op mijn observaties, zijn ze wat betreft betrouwbaarheid gelijk aan Volvo, maar bij Volvo kwamen soms kleine foutjes voor.
4.8
Kipper vrachtwagen Scania P124
2000 Per jaar
2 sep 2020
4.0 Prijs
5.0 Betrouwbaarheid
5.0 Onderhoud
5.0 Operatie
5.0 Gemakkelijke
Mijn ervaringen met de Scania P124 zijn normaal. In de winter heb ik het niet koud, het belangrijkste is om de binnenverwarming op tijd te vervangen en te laten blazen). De remmen zijn goed. En trouwens, het zicht is goed, maar de rugleuning klapt niet zo ver terug, dus je kunt niet echt ontspannen.
4.8
Kipper vrachtwagen Scania R420
2009 Per jaar
8 jul 2020
4.0 Prijs
5.0 Betrouwbaarheid
5.0 Onderhoud
5.0 Operatie
5.0 Gemakkelijke
Ik heb gewerkt met deze Scania, de auto is geweldig. Een jaar en een half gereden, 150.000 km afgelegd met vier personen in de auto. Alleen regulier onderhoud, banden vervangen, de carrosserie opgelast en dat is alles...
4.8
Kipper vrachtwagen Scania P380
2012 Per jaar
25 jun 2020
4.0 Prijs
5.0 Betrouwbaarheid
5.0 Onderhoud
5.0 Operatie
5.0 Gemakkelijke
In twee woorden kan ik de machine omschrijven als zeer betrouwbaar en onderhoudsvriendelijk; alleen olie en filters werden vervangen, en wat kleinigheden.
3.6
Kipper vrachtwagen Scania G480
2013 Per jaar
19 mei 2020
4.0 Prijs
3.0 Betrouwbaarheid
4.0 Onderhoud
4.0 Operatie
3.0 Gemakkelijke
Ik werkte op de G 480. Bouwjaar 2010, drie-assig. Er waren geen schokdempers op de achterassen, het sprong als een vlo. De ophanging ziet er zwak uit, maar lijkt goed te werken. Er zijn geen silentblocks, dus het lijkt te kloppen bij het nemen van bochten. Wendbaarheid is goed. De cabine is niet geweldig, hij warmt slecht op.
4.8
Kipper vrachtwagen Scania G400
2015 Per jaar
14 mei 2020
4.0 Prijs
5.0 Betrouwbaarheid
5.0 Onderhoud
5.0 Operatie
5.0 Gemakkelijke
Voor werk in een grindsteengroeve, neem beslist Scania of Volvo. Ik heb zelf een Scania genomen en het zijn waarschijnlijk de beste vrachtwagens ter wereld... uitstekende camera... kwaliteit is top... dus neem er een voor jezelf en twijfel niet, veel succes aan iedereen.
3.4
Kipper vrachtwagen Scania Р340
2006 Per jaar
12 mei 2020
3.0 Prijs
3.0 Betrouwbaarheid
3.0 Onderhoud
4.0 Operatie
4.0 Gemakkelijke
Na 3 jaar werken met de Р340, ben ik er stellig van overtuigd dat Scania gewoonweg overhyped is. Naar mijn mening zijn 2 Chinese machines beter dan 1 Scania. Het kost tweemaal zoveel geld en de onderdelen zijn goedkoper. En ze is niet echt betrouwbaar... vooral de ophanging niet...
4.6
Kipper vrachtwagen Scania Т124
2000 Per jaar
17 mrt 2020
4.0 Prijs
5.0 Betrouwbaarheid
5.0 Onderhoud
5.0 Operatie
4.0 Gemakkelijke
Ik heb gewerkt in een steengroeve op een Scania T124 kiepwagen. Modder, stof en spring hier en daar. Maar de machine kan goed tegen de klappen bij het laden van "afvalmateriaal". Als je klei wilt laden, kan geen enkele machine normaal werken. Ten eerste heeft de laadbak geen tijd om op te warmen (dit is sowieso een probleem in Europa) en ten tweede moet je de zijwanden verwijderen en het materiaal in het midden van de bak laden. Overigens heeft het een robotgeautomatiseerde versnellingsbak, geen automaat als het belangrijk is.
4.8
Kipper vrachtwagen Scania Р400
2013 Per jaar
4 mrt 2020
4.0 Prijs
5.0 Betrouwbaarheid
5.0 Onderhoud
5.0 Operatie
5.0 Gemakkelijke
Ik had echt plezier van deze vrachtwagen tijdens het werk, maar ik wil graag verduidelijken voor degenen die negatieve dingen schrijven over Scania en andere vrachtwagens, elke machine is goed wanneer ze een goed salaris verdienen en tijdig onderhouden worden, dit is geen personenauto die je kiest op basis van comfort, het is een vrachtwagen waarin je je eigen comfort kunt creëren.
3.2
Kipper vrachtwagen Scania G440
2013 Per jaar
22 feb 2020
3.0 Prijs
2.0 Betrouwbaarheid
3.0 Onderhoud
4.0 Operatie
4.0 Gemakkelijke
Ik heb bijna een jaar met deze machine gewerkt en ik ben helemaal niet tevreden met deze machine. Als ik eerlijk ben, heeft de motor weinig vermogen, de versnellingsbak met 8 versnellingen is een marteling en de cabine is ook ongemakkelijk. Kortom, een grote teleurstelling.
Wilt u uw voertuigbeoordeling achterlaten?
Voer uw beoordeling in
Scania 8x4  kipper vrachtwagen Scania 8x4 € 66.850 Kipper vrachtwagen 2014 326000 km Polen, Niestachów
Scania P250 B4x2NA open laadbak vrachtwagen Scania P250 B4x2NA € 110.000 Open laadbak vrachtwagen 2022-03-21 72953 km Oostenrijk, Villach
Scania P380 chassis vrachtwagen Scania P380 € 22.500 Chassis vrachtwagen 2005 359505 km Polen, Karchowice