Beoordelingen Vrachtwagens IVECO

4.4
Gemiddelde score van IVECO
10 beoordelingen
4.5
4.5 Prijs
4.3
4.3 Betrouwbaarheid
4.0
4.0 Onderhoud
4.4
4.4 Operatie
4.6
4.6 Gemakkelijke
Zoekresultaten: 10 beoordelingen
Filter
Voer uw beoordeling in
5.0
Kipper vrachtwagen IVECO Trakker 480
2013 Per jaar
20 sep 2020
5.0 Prijs
5.0 Betrouwbaarheid
5.0 Onderhoud
5.0 Operatie
5.0 Gemakkelijke
Machine op een mechanische transmissie. We waren op zoek naar zo'n machine om brandstof te besparen. Het is een comfortabele machine met geavanceerde bediening in vergelijking met allerlei Kamaz-modellen. De kiepwagen heeft al 170.000 kilometer gereden. Ik herinner me geen ernstige storingen.
5.0
Kipper vrachtwagen IVECO Trakker 450
2008 Per jaar
22 aug 2020
5.0 Prijs
5.0 Betrouwbaarheid
5.0 Onderhoud
5.0 Operatie
5.0 Gemakkelijke
De kiepwagen is al lang een legende geworden. Ik raad de Trakker 450 aan aan alle liefhebbers van buitenlandse bouwmachines. Koop de machine alleen bij een fatsoenlijke eigenaar om geen grote som geld te verliezen. De kiepwagen is krachtig, heeft een kwalitatieve verwarming van de bodem van het platform, de elektronica is van topkwaliteit en hij kan goed omgaan met overbelading. Houd er rekening mee dat dit geen Kamaz is en dat je hem niet met willekeurig brandstof kunt tanken.
5.0
Kipper vrachtwagen IVECO Eurocargo 90E17 с
2004 Per jaar
17 aug 2020
5.0 Prijs
5.0 Betrouwbaarheid
5.0 Onderhoud
5.0 Operatie
5.0 Gemakkelijke
Ik hou ervan dat de auto zelfs op onze kapotte wegen soepel rijdt. We hebben de auto gekocht met redelijk veel kilometers, dus we hadden niet verwacht dat er geen problemen zouden zijn, maar tot nu toe hebben we alleen kleine reparaties gehad. Ik wil ook graag opmerken dat er geen enkele roestplek te zien is op de carrosserie. Wat betreft de kosten heb ik niet veel uitgegeven.
4.4
Kipper vrachtwagen IVECO Trakker AD 260
2013 Per jaar
5 aug 2020
4.0 Prijs
4.0 Betrouwbaarheid
4.0 Onderhoud
5.0 Operatie
5.0 Gemakkelijke
Niet slecht ongeveer racen door ruw terrein. Ik vervoer grind erin. Als ik het tot de maximale capaciteit laad, begint het een beetje te schommelen en rijdt het zwaarder dan normaal. Ik rijd er pas 6 maanden in, dus het is moeilijk om iets te zeggen tot de eerste storing.
5.0
Kipper vrachtwagen IVECO Trakker 380
2007 Per jaar
23 jun 2020
5.0 Prijs
5.0 Betrouwbaarheid
5.0 Onderhoud
5.0 Operatie
5.0 Gemakkelijke
De auto lijkt redelijk goed te zijn. Ik heb persoonlijk ervaren dat Iveco betrouwbaar is. We hebben de vrachtwagen gebruikt op bouwplaatsen om zand van steengroeven te vervoeren. We kregen de kiepwagen met een gereviseerde motor van de vorige eigenaar.
3.2
Haakarm vrachtwagen IVECO Eurotracker 8x4
2006 Per jaar
20 jun 2020
4.0 Prijs
3.0 Betrouwbaarheid
3.0 Onderhoud
3.0 Operatie
3.0 Gemakkelijke
We hebben 5 gebruikte machines aangeschaft. Na de eerste 50.000 hebben we de banden vervangen. Gezien de zuigerstang lijkt het erop dat de vorige eigenaar de kilometerstand flink heeft teruggedraaid. Na zoiets zal ik waarschijnlijk geen tweedehands meer kopen. Het is beter om meer te betalen dan een kat in de zak te krijgen.
4.6
Kipper vrachtwagen IVECO Stralis 360
2011 Per jaar
9 apr 2020
5.0 Prijs
5.0 Betrouwbaarheid
3.0 Onderhoud
5.0 Operatie
5.0 Gemakkelijke
In the review text you provided, the original language is Russian. Here is the translation of the review into Dutch:

"In de transportafdeling van mijn werkplaats hebben we 2 van deze Iveco Stralis 360-kiepwagens voor het vervoer van steenkool. Kortom, de Iveco is een wendbare auto, zelfs wanneer deze volledig geladen is. Hij verbruikt natuurlijk behoorlijk wat brandstof, maar dat is normaal voor een vrachtwagen van veertig ton."
3.8
Kipper vrachtwagen IVECO Daily 70 c 17
2011 Per jaar
21 mrt 2020
4.0 Prijs
4.0 Betrouwbaarheid
4.0 Onderhoud
3.0 Operatie
4.0 Gemakkelijke
De machine is klein en ziet er bedrieglijk compact uit, maar je kunt er echt meer dan twee ton zand mee vervoeren. Wat betreft comfort is het subjectief, de wendbaarheid is matig en het is moeilijk om bij koud weer te starten.
4.0
Kipper vrachtwagen IVECO Trakker 420
2007 Per jaar
8 feb 2020
4.0 Prijs
4.0 Betrouwbaarheid
3.0 Onderhoud
4.0 Operatie
5.0 Gemakkelijke
We kochten een machine in Italië en besloten de cabine een beetje aan te passen aan onze behoeften. We moesten roest en deuken van de carrosserie verwijderen. Qua technische specificaties doet hij niet onder voor machines in zijn klasse, maar het brandstofverbruik (ondanks zijn zuinigheid) is naar mijn mening beestachtig in vergelijking met de machines van latere jaren, waar het brandstofverbruik veel lager is.
3.6
Kipper vrachtwagen IVECO Trakker EuroTrakker MP380E42 420ps 6x4 Manuall
1999 Per jaar
22 dec 2019
4.0 Prijs
3.0 Betrouwbaarheid
3.0 Onderhoud
4.0 Operatie
4.0 Gemakkelijke
Voor de nieuwe kiepwagen hadden we geen geld bij onze auto-coöperatie. We kochten een EuroTrakker uit 1999. Voordat we ermee gingen werken, hebben we een diagnose gesteld en geen problemen gevonden. Maar na 16 diensten begon de machine flink te roken. We moesten het brandstofsysteem grondig laten repareren.
Wilt u uw voertuigbeoordeling achterlaten?
Voer uw beoordeling in
IVECO AD340T45  kipper vrachtwagen IVECO AD340T45 € 70.090 Kipper vrachtwagen 2016-04 206618 km Duitsland, Regensburg
IVECO 220 E320 kabelsysteem truck IVECO 220 E320 € 42.000 Kabelsysteem truck 2016 14100 kg Finland, Pirkkala, Pirkanmaa