Beoordelingen Vrachtwagens Renault

4.3
Gemiddelde score van Renault
18 beoordelingen
4.4
4.4 Prijs
4.1
4.1 Betrouwbaarheid
4.2
4.2 Onderhoud
4.1
4.1 Operatie
4.6
4.6 Gemakkelijke
Zoekresultaten: 18 beoordelingen
Filter
Voer uw beoordeling in
4.0
Kipper vrachtwagen Renault Magnum
1999 Per jaar
7 okt 2020
4.0 Prijs
4.0 Betrouwbaarheid
4.0 Onderhoud
4.0 Operatie
4.0 Gemakkelijke
Een oude maar betrouwbare machine voor boerderijgebruik. In de zomer laden we hem vol met bieten. De bijgevoegde aanhanger van 38 kubieke meter is ruim voldoende.))
5.0
Kipper vrachtwagen Renault Kerax
2014 Per jaar
4 okt 2020
5.0 Prijs
5.0 Betrouwbaarheid
5.0 Onderhoud
5.0 Operatie
5.0 Gemakkelijke
Renault Kerax is van dezelfde kwaliteit als Volvo, maar heeft ook veel onderdelen van Volvo gemonteerd. Het is echter zuiniger en voordeliger in prijs.
4.2
Kipper vrachtwagen Renault Kerax 520
2017 Per jaar
8 sep 2020
4.0 Prijs
4.0 Betrouwbaarheid
4.0 Onderhoud
4.0 Operatie
5.0 Gemakkelijke
In a couple of years of work, not a single serious breakdown, only scheduled maintenance and minor replacements. Just need to top up the normal salary.
4.8
Kipper vrachtwagen Renault Mascot 150 DXI
2008 Per jaar
7 sep 2020
5.0 Prijs
4.0 Betrouwbaarheid
5.0 Onderhoud
5.0 Operatie
5.0 Gemakkelijke
Motor, assen, versnellingsbak zonder enige klachten, het remsysteem werkt precies, hij kan goed omgaan met zware belastingen, het is een goede en zuinige machine. Ik ben er erg tevreden over.
3.4
Kipper vrachtwagen Renault DG230
1987 Per jaar
18 aug 2020
4.0 Prijs
3.0 Betrouwbaarheid
4.0 Onderhoud
3.0 Operatie
3.0 Gemakkelijke
De machine is oud, dus de kosten zijn niet laag, met evenveel voordelen als nadelen. Niet veel te zeggen over het werk, trek nog steeds ladingen.
4.4
Kipper vrachtwagen Renault Maxity
2009 Per jaar
16 aug 2020
4.0 Prijs
5.0 Betrouwbaarheid
4.0 Onderhoud
4.0 Operatie
5.0 Gemakkelijke
We hebben deze machine tweedehands gekocht (in behoorlijk goede staat). We hebben de filters vervangen, de motor opgeknapt en de kipperwagen is als nieuw geworden. Perfect voor het vervoeren van buitenmaatse ladingen))
4.0
Kipper vrachtwagen Renault G300
1985 Per jaar
11 jul 2020
4.0 Prijs
4.0 Betrouwbaarheid
4.0 Onderhoud
4.0 Operatie
4.0 Gemakkelijke
Review text (translated into Dutch):

Ik heb een gebruikte Renault G300 op de steengroeve gekocht voor een lage prijs om verder te verbeteren. Je kunt niet veel verwachten van zo'n oude machine, maar hij werkt nog steeds redelijk, ondanks de slijtage.
5.0
Kipper vrachtwagen Renault Premium Lander
2010 Per jaar
25 jun 2020
5.0 Prijs
5.0 Betrouwbaarheid
5.0 Onderhoud
5.0 Operatie
5.0 Gemakkelijke
Ik heb een testrit gedaan op een bergsteengroeve met de Renault Premium Lander. De machine is geweldig. Geweldige trekkracht, geen slip. Betrouwbaar voor ruige omstandigheden, naar mijn mening.
5.0
Kipper vrachtwagen Renault Maxity 140.35
2014 Per jaar
25 mei 2020
5.0 Prijs
5.0 Betrouwbaarheid
5.0 Onderhoud
5.0 Operatie
5.0 Gemakkelijke
Deze machine is echt krachtig. Renault-enthousiastelingen doen goed werk voor de mensen. Het is ook zuinig qua kosten.
5.0
Kipper vrachtwagen Renault Kerax 380
2013 Per jaar
22 mei 2020
5.0 Prijs
5.0 Betrouwbaarheid
5.0 Onderhoud
5.0 Operatie
5.0 Gemakkelijke
Goede keuze, er is een serviceplek waar je onderhoud kunt laten doen. De tweedehandsauto van deze jaren kost even veel als een nieuwe Chinees, maar de kwaliteit is vele malen beter.
Wilt u uw voertuigbeoordeling achterlaten?
Voer uw beoordeling in